Fråga facket Fråga facket

Arbetarrörelsens Intressenter söker Verksamhetsansvarig

Arbetarrörelsens Intressenter AB söker en verksamhetsansvarig som bland annat kan arbeta facklig-politiskt och stödja medlemsorganisationerna.


Publicerad Uppdaterad
Kopiera länk för delning

Arbetarrörelsens Intressenter(ARI) AB är ett bolag som samägs av några fackliga avdelningar och socialdemokratiska arbetarekommuner som är verksamma i Gävleborgs län.

Arbetsuppgifter

Du kommer att driva det fackliga och politiska arbetet åt Arbetarrörelsens Intressenter. Verksamheten har stor spännvidd. Du ska stödja medlemsorganisationerna i deras arbete och arbeta med samordningen i valrörelser. Att leda utbildningar, arrangera möten, dialogtillfällen, event och konferenser kommer vara en del av arbetet. Du kommer också att ha budgetansvar och samverka med styrelsen för Arbetarrörelsen Intressenter.

Kvalifikationer

Du får saker gjorda och kan periodvis arbeta i högt tempo och har god organisationsförmåga. Du förväntas kunna arbeta självständigt och samtidigt gilla att samarbeta i arbetslag.
Det är viktigt att kunna skapa goda kontakter mellan ägarorganisationer och övriga fackliga och politiska verksamheter. Du har både facklig och politisk bakgrund.
Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Vi ser gärna att du har ombudsmannaerfarenhet eller motsvarande och har god förankring i arbetarrörelsen. Självklart delar du arbetarrörelsens värderingar.
Arbetstiden är oreglerad. Anställningen är på heltid. Lön utgår enligt AFO-avtalet. Anställningen börjar med en provanställning i
6 månader. Placeringen är i Gävle.

Välkommen med din ansökan via mejl till
markus.kristiansson@ifmetall.se
senast den 19 mars.

Upplysningar om tjänsten lämnas av Markus Kristiansson,
026-54 76 82, markus.kristiansson@ifmetall.se.

Facklig kontaktperson är Stefan Berndtsson, 010-450 85 01,
stefan.berndtsson@handels.se.

Viktor Rasjö
- Din webbläsare verkar inte ha stöd för javascript. Skriv in fornamn.efternamn@lo.se i ditt mailprogram.