Fråga facket Fråga facket

Årets Försäkringsinformatör

Försäkringar Årets försäkringsinformatör prisad. Grattis till Kommunals Tina Pedersén.


Publicerad Uppdaterad
Kopiera länk för delning

LO-distriktets ordförande Mats Eriksson lämnar över diplom och pris till Tina Pedersén, årets försäkringsinformatör.
LO-distriktets ordförande Mats Eriksson lämnar över diplom och pris till Tina Pedersén, årets försäkringsinformatör.

Tina Pedersén kommer till LOs årsmöte direkt från ett möte om rehabilitering där hon backat en medlem som behöver stöd i diskussionerna. Annars är vardagen fylld av försäkringsfrågor när hon inte jobbar med sitt ordinarie arbete som undersköterska på ett särskilt boende. Tina har förtroendeuppdag inom Kommunal Bergslagen och i Borlänges kommunalsektion.

Tina har utsetts till Årets Försäkringsinformatör. Hon lyser av energi och berättar att hon även till en del fått uppdraget försäkringsansvarig och blandar det med försäkringsinformatör och skyddsombud.  

- Att jobba med försäkringsfrågorna är väldigt roligt och givande. Men det är också viktigt att vara med och stötta medlemmarna vid rehabiliteringsmöten, säger Tina Pedersén.


Årest försäkringsinformatör har utsetts sedan 2001

Sedan 2001 har tjugotvå försäkringsinformatörer utsetts och uppvaktats. Under sjutton år har facket försäkrar verksamheten inom LO Dalarna-Gävleborg grundutbildat 1 100 nya försäkringsinformatörer och vidareutbildat mer är 3 000.

Nominieringen till årets försäkringsinformatör från Kommunal Bergslagen låter så här:

”Tina är en person som verkligen värnar om och är engagerad i sitt uppdrag som försäkringsinformatör.
Hon försöker alltid att få fler engagerade i detta uppdrag och  är med för att se till att så många som möjligt i alla situationer får information om våra försäkringar.

Hon är med på våra utbildningar, åker till arbetsplatser och tar emot medlemmar som vill veta mer. Hon har alltid ordet försäkringar på sina läppar vare sig det är på en medlemsutbildning, ett möte, en sektionsdag, i mötet med medlem eller på ICA. Därför är hon värd att nomineras till årets försäkringsinformatör. ”


LO-distriktet gratulerar Tina som årets Försäkringsinformatör i Dalarna och Gävleborg.

 

Viktor Rasjö
- Din webbläsare verkar inte ha stöd för javascript. Skriv in fornamn.efternamn@lo.se i ditt mailprogram.