Fråga facket Fråga facket

LO-distriktet söker unghandläggare

Ung i facket LO-distriktet i Dalarna och Gävleborg söker en unghandläggare som har en central roll i verksamheten genom att samordna, utveckla och ansvara för LO-förbundens ungverksamhet inom ramen för LOs uppdrag.


Publicerad Uppdaterad
Kopiera länk för delning

Foto: Viktor Rasjö

Unghandläggaren är ansvarig för skol- och elevinformationsverksamheten, Facket på sommarjobbet, LO/UNG-utbildningar samt övriga aktiviteter med unga som målgrupp.

Om kvalifikationer

Du har goda ledaregenskaper och arbetar strategiskt med god organisationsförmåga. Du måste kunna arbeta självständigt samtidigt som det är viktigt att du gillar att samarbeta med förtroendevalda och delta i arbetslaget på LO-distriktet.
Du har en facklig och politisk skolning samt delar arbetarrörelsens värderingar och du har lätt för att uttrycka dig i såväl tal som skrift. Du trivs att arbeta i och leda projekt- och arbetsgrupper.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom ett fackförbund. Du är en socialt utåtriktad person som har lätt för att skapa och bevara relationer. Arbetet innebär mycket resor och kräver körkort samt tillgång till bil.

Tjänsten är på 100 procent och arbetstiden är oreglerad. Lön utgår enligt kollektivavtal. Tjänsten är tillsvidare, provanställning enligt AFO kollektivavtal kan tillämpas. Tjänsten tillträds enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av Helena Gille, 070-310 50 98, helena.gille@lo.se
Facklig representant för Handels är Ulrika Wiklund 070-330 93 10, ulrika.wiklund@lo.se

Din ansökan sänds till Helena Gille via mail, senast den 1 december 2017.
Bifoga CV, personligt brev samt referenser.

Om Arbetplatsen

LO-distriktet i Dalarna och Gävleborg omfattar länen Dalarna och Gävleborg. Vi har vårt säte och distriktskontor placerat i Gävle där det totalt arbetar 6 personer.
Våra uppdragsgivare är LO-förbundens avdelningar som finns i vår geografi. Tillsammans finns vi aktiva i kommunerna och vi samlar tillsammans cirka 92 000 medlemmar.

På LO-distriktet arbetar vi med facklig och politisk samverkan, samordnar den tvärfackliga studieverksamheten, följer och driver arbetsmarknadsfrågor och försäkringsverksamhet. Vi arbetar aktivt med ungfrågor och elevinformation.

Helena Gille
- Din webbläsare verkar inte ha stöd för javascript. Skriv in fornamn.efternamn@lo.se i ditt mailprogram.